За нас

 

 

 

 

 

 

 

„Закопчай любовта ми около врата си,

Носи сърцето ми на своя пръст.

Душата ми ще бъде твой медальон:

Живея, за да те боготворя –

Ти си ми най-ценното.“

(~Grey Livingston, “Genuine Adoration”)

 

       Бижута, които да обичаш. Бижута, които те вдъхновяват. Бижута, които прошепват на сърцето, стоплят душата и изгряват като усмивка на лицето ти.

       Дръзки и провокативни, или нежни и елегантни. Препускащи стремглаво в бъдещето, спрели във времето или носещи полъх от миналото. Във всевъзможни форми, размери и цветове. Но винаги точно такива, от каквито се нуждаеш. За да мечтаеш, рискуваш! За да затвориш очи и да скочиш, наслаждавайки се на магията на свободното летене. За да откриеш красотата в непознатото, освободиш духа си и прегърнеш безстрашно свободата.

       Ние от Feather Touch Jewellery® изработваме ръчно всяко бижу с много любов,  внимание и непосредствено след като е поръчано. За нас е от изключително значение всеки един от вас да се почувства специален, носейки бижуто, което ще подчертае притежаваната индивидуалност, характер и стил.

      Ако откриеш себе си в частица от нашето изкуство, за нас ще бъде истинска радост. А може би имаш своя идея, която чака да бъде реализирана? Довери ни се и ние ще се постараем да създадем точно това, за което мечтаеш.

 

Treat yourself with delight!

“When angels are near feathers appear”

Feather Touch Jewellery®